اين نشريه با عنوان راهنماي كنترل كيفيت در مراحل مختلف تصفيه آب آشاميدني به منظور دستيابي به تصفيه و سالمسازي از اهميت خاصي برخوردار است. معمولاً سالمسازي آب پس از عمليات تصفيه براي ارتقاي ويژگيهاي كيفي آب انجام ميپذيرد. مطالب ارائه شده در اين نشريه دربرگيرنده دستورالعملها و توصيههاي ضروري براي بهرهبرداران تصفيهخانه آب به منظور استفاده بهينه از تأسيسات تصفيه و ايجاد حداكثر بهرهگيري از سرمايهگذاري در اين بخش از سيستمهاي آبرساني ميباشد.
کمیته | آب |
---|---|
شماره استاندارد و پیشنویس | 178 |
شماره معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی | 179 |
تاریخ انتشار | 1377 |
تاریخ پیشنویس | 1375 |
تاریخ ثبت : 1391/09/06
dibagroup
1129